Hoogbegaafd ondernemen

Ondernemen op jouw voorwaarden!
Ik wil aan de slag
We verlangen voortdurend naar zekerheden, maar die zullen niet bijdragen aan onze groei, geloven in wat je doet wel!
Je bent al van jongsafaan gewend om je aan te passen aan je omgeving. Jij was anders dan andere en door je aan te passen hoor je er voor je gevoel meer bij. Tijdens je werk in loondienst heb je ervaren dat het aanpassen steeds minder goed ging en ten kosten gaat van je eigen energie.

Met een eigen bedrijf is dit natuurlijk helemaal anders. Je bent eigen baas dus kunt zelf beslissen wat je doet en hoe dat je het doet, toch? Of ben je er achter dat je ook binnen je bedrijf dingen aan het doen bent voor andere die je liever anders zou zien?

Jij bent ondernemer geworden om te kunnen leven zoals jij dat wilt. Jij bent ondernemer geworden om je eigen pad te gaan volgen. Heb jij het gevoel dat je bedrijf nu stroperig aanvoelt in plaats van de snelle beweging die je voor ogen had toen je starten? Omdat je continu mee beweegt op wat een ander graag van je wil en niet meer doet wat je zelf graag wilt?

Coach sessie voor doorpakkers

Zodat jij weer echt gaat doorpakken en het niet bij alleen een idee blijft. We gaan 90 min aan de slag met al jouw ideeën en zetten echte stappen. Je krijgt handvatten tijdens onze call waarmee jij direct aan de slag kan. Alles is volledig op jouw en je bedrijf afgestemd en nooit hetzelfde als voor een ander. Want jij bent uniek, je bedrijf is uniek en dat verdiend de juiste aandacht. En geen one-size-fits-all trucjes en strategieën. 

Je boekt deze sessie voor € 222,- ex BTW

Een maand lang wekelijks een Coachsessie

Wil jij dat je ideeën uitgevoerd worden en niet meer op de plank blijven liggen? Binnen een maand je beste ideeën echt voor elkaar? Boek dan een maand lang wekelijks 60 min coachtijd. En daarnaast krijg je whatsapp of telegram support de hele maand. Persoonlijke voiceberichten om jou te motiveren, upliften en in de juiste energie te zetten. Je kan al je vragen stellen in de app naast die wekelijkse 60 minuten.

Alles is volledig op jouw en je bedrijf afgestemd en nooit hetzelfde als voor een ander. Want jij bent uniek, je bedrijf is uniek en dat verdiend de juiste aandacht. En geen one-size-fits-all trucjes en strategieën. 

Je boekt deze maand voor € 750,- ex BTW

Virtueel kennis maken?