Ik ben Kelly

Podcast Strateeg • Technisch VA • Funnel Expert
Kelly
Wie is dan toch Kelly, De Virtuele Zakenvrouw? Geboren en getogen in het mooie Brabant. Ik ben gebouwd in het jaar ’87 en sinds 2004 samen en sinds 2011 getrouwd met mijn man.

Toen wij thuis een computer kregen, was ik direct verkocht aan de technische kant daarvan. Hoe werkte zo’n floppy disk? In no-time heb ik geleerd hoe ik de mooiste presentaties maak met PowerPoint en Roller Coaster Tycoon vind ik geweldig om mee te bouwen.

Op de middelbare school kies ik voor de gezondheidszorg waarin ik ook ga werken. Toch trekt de (computer) techniek enorm en ga ik aan de slag bij Philips als contract manager voor MRI en ECHO-systemen, ook werk ik voor de Lumify (draagbare ECHO), zo combineer ik de zorg en techniek.

Met 2 hoogbegaafde jonge kinderen in huis is het heerlijk om voor mijzelf te werken. Zo kan ik er voor hen zijn én kan ik toch doen wat ik heel erg leuk vind. Het bouwen van online leeromgevingen en de automatisering achter een online bedrijf, jouw bedrijf!

Na enkele jaren voor Groen met Koen te hebben gewerkt als Office Manager, heb ik in 2022 ook zijn website gebouwd. Ik werk graag met bewuste vrouwelijke ondernemers met minimaal 1 voet in de klei, die werken met body en mind.

Virtueel kennis maken?