Podcast Cursus

DIY of VIP Variant
DIY CursusVIP Cursus

“Start je podcast en groei met je bedrijf”

Ga je nu eindelijk starten met jouw podcast? Met jouw authentieke stem kan jij mensen in beweging zetten. Je kunt jouw luisteraars meenemen in je proces, wellicht ook wel hun proces. Je kunt ze leren wat jouw kennis is, maar ook je visie en missie kenbaar maken. En dat allemaal met je stem, jouw unieke geluid. Je kunt een podcast als basis van je hele marketingstrategie inzetten.

Als je start met deze cursus kan jij binnen 1 week jouw podcast online hebben staan, maar dit is niet het grootste doel. Het allerbelangrijkste is dat jij in je eigen energie gaat staan en gaat staan voor wie jij bent en wat jij te brengen hebt. Stap voor stap ga je door de cursus heen. 

Ga jij nu echt aan de slag?

Podcast DIY Cursus

In de DIY variant krijg je de online cursus én ga je dus helemaal zelfstandig aan de slag met de start van je podcast.

Je start deze cursus voor €182,- ex BTW en hoeft zelf niks meer uit te zoeken, dat heb ik al voor je gedaan en in de cursus gezet.

Podcast VIP Cursus

In de VIP variant krijg je de online cursus én daarnaast krijg je een week lang hulp bij je vragen via whatsapp of mail. Ik zit dan dus in jouw broekzak voor al je vragen, zodat jij zeker weten in die eerste week van start bent.

Je start deze cursus voor € 329- ex BTW en hoeft zelf niks meer uit te zoeken, dat heb ik al voor je gedaan en in de cursus gezet.

Virtueel kennis maken?