Technisch Kompas

bij struggles in Learndash, Calendly of Mailblue

“Het kan & mag makkelijker!”

Ben jij de weg kwijt in alle techniek van Learndash, Mailblue of Calendly? Logisch want voor jou is dit geen dagelijkse routine. Je moet telkens weer zoeken naar de juiste knoppen of instellingen. Daar gaat veel tijd in zitten die je ook anders kan besteden. Maak het jezelf makkelijker.

Wat je dan nodig hebt, is een kompas.
Je kunt alles nog een keer doorlopen en nog een aantal instructies video’s online kijken. In plaats daarvan kan je ook 60 minuten uitleg en antwoorden krijgen op jouw vragen van mij door middel van een videocall. 

Wat kost het?
Dit ligt aan welk kompas je nodig hebt. Kijk voor de kosten hieronder bij de kopjes.

Wat krijg je in deze tijd?
Je mailt jouw vragen en de inloggegevens van je omgeving naar mij toe. Zo kan ik alvast op onderzoek uit waardoor we de videocall tijd zo goed mogelijk kunnen besteden.

In de videocall beantwoord ik alle vragen, ik neem deze op zodat je in de toekomst terug kan kijken als je het even niet meer weet. 

Nog wat praktische dingen.
Klik hier onder op de knop welke hulp je wilt ontvangen. Na betaling ontvang je een link per mail naar mijn agenda, zodat je de afspraak kunt plannen. Als je een afspraak hebt gepland ontvang je een link voor de videocall.

Je kunt je gegevens ook doorsturen zonder dat ik deze kan zien. Wil jij weten hoe je dit doet, stuur mij dan even een berichtje via kelly@devirtuelezakenvrouw.nl voor de hand-out.

Waarom zit er verschil in de prijzen?
Dit ligt de tijd die ik vooraf bezig ben om jouw vragen te analyseren, bij Calendly is dat veelal sneller gebeurd dan bij Mailblue en Learndash

* Binnenkort breid ik deze pagina uit met meer informatie, dus stay tuned

Learndash Kompas

Normaal       €147,-
Nu tijdelijk   €127,-

Calendly Kompas

Normaal       €97,-
Nu tijdelijk   €77,-

Mailblue Kompas

Normaal       €147,-
Nu tijdelijk   €127,-

Podcast Kompas

Normaal       €147,-
Nu tijdelijk   €127,-

Virtueel kennis maken?