Technisch Virtual Assistant

het geheime wapen van een slimme ondernemer

Technisch Virtual Assistant? Wat doet deze eigenlijk?

Een virtual assistant (VA) is een professional die ondernemers in hun werkzaamheden ondersteunt en adviseert. De werkzaamheden worden op afstand – vanuit een eigen werkplek – online uitgevoerd. Een VA is zelf ondernemer en kan een breed scala aan werkzaamheden uit handen nemen. Maar vrijwel elke VA heeft wel een eigen expertise. Een technisch virtual assistant houdt zich voornamelijk bezig met de techniek die gepaard gaat met het online ondernemen. Denk daarbij aan het inrichten van allerlei tools en programma’s, het bouwen van websites en het inrichten van online leeromgevingen.

Heb jij mooie plannen voor jouw business, maar krijg je die maar niet van de grond omdat er simpelweg te weinig uren in de dag zitten of omdat je geen zin hebt in de techniek? Schakel dan mijn hulp in.

Let’s work together & make it happen!

}

Rust en tijd

Doordat ik taken uit handen neem, of jouw projecten ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar je van houdt.

Flexibele inhuur

Je kunt mij op uurbasis of per project inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. Jij koopt precies in wat jij op dat moment nodig hebt.

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

Levert geld op!

Investeren in een VA levert geld op. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.

Inzet VA netwerk

Als ik niet over de juiste expertise beschik voor een opdracht, kan ik ervoor zorgen dat deze klus in de juiste handen terecht komt. Door middel van een hechte groep VA’s waarmee ik samenwerk. 

Een VA is ook een zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die jij liever niet doet. Voor jou een ‘last’, voor mij is techniek mijn vak. Besteed de techniek aan mij uit.

Virtueel kennis maken?