Werken met mij

kan op verschillende manieren
Technisch Virtual Assistant

Jouw online leeromgeving van A tot Z geregeld = meer tijd voor jouw klanten. Het creëren en onderhouden van jouw online leeromgeving, procesoptimalisatie van een bestaande leeromgeving,  digitaal technische ondersteuning en het meedenken in mogelijkheden: daar haal ik mijn energie vandaan!

Daarom help ik jou bij:

Procesoptimalisatie & Technisch Support
E-mail Marketing
➛ Website bouw en onderhoud
Online Academie bouw en onderhoud

Op virtuele basis help ik jou en jouw bedrijf. Dat scheelt niet alleen tijd en jouw werkuren, maar ook nog eens onkosten zoals een kantoorruimte en opleidingen, deze regel ik namelijk allemaal zelf.

Zit je bedrijf in het Zuid- Oosten van Noord-Brabant? Dan kom ik graag proeven of de koffie op jouw kantoor net zo lekker is als die op mijn kantoor ツ

Virtueel kennis maken?