Werken met Kelly

jij mag kiezen wat je wilt doen!

“Door jouw eigen energie & kracht in te zetten, zul je groeien!”

Samen kijken we wat jij nodig hebt binnen je bedrijf om te groeien en waar ik jou bij kan helpen of in kan adviseren, zodat jij weer echt gaat doen waar jij gelukkig van word. Hiervoor kunnen we ook nog podcast inzetten als marketingtool.

Podcast wordt vandaag de dag steeds meer beluisterd. Je kunt er heel goed jouw verhaal, visie, missie en/of kennis mee delen. Je kunt zoveel impact maken met je podcast en ik kan je daarbij helpen.

➛ Coaching voor hoogbegaafde ondernemers
➛ Podcastcoaching, zet je podcast in als marketingtool
Podcast e-book
➛ Podcast Cursus

Ik kan je online en offline helpen in een 1 op 1 coaching traject, waarbij we echt gaan kijken wat jouw energie is en waar jij jouw hoogbegaafd ZIJN 100% in kan zetten. Ook kun je mijn cursus gaan volgen om het zelf je podcast te starten. Aan jou de keuze wat jij graag wilt gaan doen.

Zit je bedrijf in het Zuid- Oosten van Noord-Brabant? Dan kom ik graag proeven of de koffie op jouw kantoor net zo lekker is als die op mijn kantoor ツ

Virtueel kennis maken?